About me

Hi, ik ben Stephanie.


Van kinds af aan was ik al bezig met schoonheid. Met mijn spaarcentjes kocht ik mijn verzorgingsproducten en dan kon de pret beginnen met experimenteren. Het was dan ook al vroeg duidelijk dat ik schoonheidszorgen ging studeren. Dus ging ik naar de school Denise Gresiac in Berchem, Antwerpen.


Nu na 15 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste/huidcoach heb ik het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan.
De weg van reguliere cosmetica naar natuurlijke, clean beauty.


Deze ommezwaai is er gekomen na het lezen van een artikel over cosmetica en welke schadelijke stoffen er mogelijk in zitten, ik was in shock! Zo ben ik voor mezelf stilaan op natuurlijke verzorging over geschakeld.
Dit triggerde mij om mezelf er meer in te verdiepen en een paar maanden later las ik het boek 'Het anti rimpel complex' wat mij helemaal overtuigde dat natuurlijke huidverzorging zo veel beter is voor onze gezondheid, milieu en off course onze huid. Al die chemische troep bezorgd ons alleen maar ellende op lange termijn. Zoals allergieën, extreem droge huid, verstoorde hormonen, astma en in sommige gevallen kanker, obesitas,... De lijst is jammer genoeg eindeloos.


Daarom is het mijn passie/missie om jullie van al deze zorgen te besparen. Omdat ook het milieu belangerijk is komen al de producten uitsluitend uit België en Nederland. Ik zoek de beste natuurlijke producten zodat jullie kunnen genieten van zorgeloos winkelen bij Skinsideout. Op deze manier gids ik jullie op weg naar een zelfbewust eigen zen moment te creëren. Even alleen jij en niemand anders.


Groetjes
Stephanie