Feestelijke huid in 3 weken!

De feestdagen staan voor de deur, en ik kan niet wachten om jullie te helpen stralen als nooit tevoren! Met een simpele, maar krachtige 3-weken routine kun je die gloed op je huid krijgen waar iedereen jaloers op zal zijn. Dus laten we aan de slag gaan!

Week 1-3: Stralende Voorbereiding

 • Dagelijks:

  • Reiniging: Begin elke ochtend en avond met een grondige reiniging om onzuiverheden te verwijderen en je huid fris te laten aanvoelen.
   Reinig je 's avonds niet dan kan je huid tot 7x sneller verouderen en hebben zwarte puntjes en puistjes vrij spel.

  • Serum: Kies een serum dat specifiek gericht is op jouw huidprobleem. 
   -In de ochtend gebruik je een licht serum.
   Bv bij een onzuivere huid is het niacinamide serum van Junglück ideaal. Het zuiverd de huid en gaat de grauwe huid weer helemaal oplichten. Of bij een droge/gevoelige huid is het hyaluronzuur serum van Likamie weer top om je huid zacht en stralend te krijgen.

   -'s Avonds kies je dan weer beter een iets rijker of actiever serum.
   Bv bij een droge huid is het boosting serum van SMPL skincare een topper. Deze olie serum gaat de droogte (eventueel schilfertjes) helemaal weg werken en geeft door de bom aan vitamines een gezonde stralende huid. Bij een iets rijpere huid geeft het retinol serum van Junglück heel mooi resultaat. Het gaat collageen aanmaak en de afbraak er van remmen, maar het gaat de structuur van de huid en de huid teint egaler maken (ideaal dus ook bij pigmentvlekken).

  • Hydratatie met Crème: Gebruik een geschikte gezichtscrème voor jouw huidtype om de hydratatie te behouden en je buitenste huidlaag te beschermen en comfort te geven.
   Zeker belangrijk in deze koude periode om je huid tijdens de dag te beschermen tegen het gure weer, je huid gaat anders sneller rood, gevoelig en ruw worden.

  • Zonnebrandcrème: Sluit je ochtendroutine af met een kwalitatieve zonnebrandcrème om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Want jullie weten de meeste rimpels die je krijgt is veroorzaakt door de UV-stralen en die zijn er ook op een bewolkte dag.

 • 2x per Week:

  • Exfoliëren: Voeg twee keer per week een exfoliant toe aan je routine om dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren. Zo gaat je huid weer stralen en rem je de huidveroudering.

  • Masker: Geef je huid een extra boost met een hydraterend of verhelderend masker, afhankelijk van de behoeften van je huid.

 • Aanvullende Tips:

  • Hydratatie van Binnenuit: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt gedurende de dag voor een gezonde, gehydrateerde huid. Het is als magie van binnenuit voor je huid.

  • Voeding voor de Huid: Groenten, fruit - de kleurrijkste op je bord, des te beter voor je huid! Eet voedingsmiddelen rijk aan antioxidanten en vitamines voor een extra boost van binnenuit.
   Super foods van dit seizoen: rode kool, pompoen, bietjes, spruitjes,..

Volg deze gestructureerde routine gedurende de komende 3 weken en je zult merken dat je met de feestdagen veel complimenten krijgt over stralende, glowy huid. Voor persoonlijk advies en aanvullende aanbevelingen sta ik altijd tot je beschikking.

Glowing groetjes
Stephanie